• Eenvoudig bestellen en afrekenen
  • iDeal & Bancontact
  • Verzending met PostNL

"Mijn man moet een niertransplantatie ondergaan. Dat is een enorme impact op ons leven. Vanuit het ziekenhuis is er geen begeleiding voor onze kinderen van 6 en 9.
Dit boek heeft onze kinderen geholpen het beter te begrijpen en onze oudste kan er nu ook makkelijker over praten. Bedankt!"

— Sabine


"Leuk en makkelijk geschreven boek over zo’n beladen onderwerp. Het legt op een duidelijke manier uit wat er speelt, zodat ook de kinderen het snappen. We hebben hem nu al aan een aantal patiënten met kleine kinderen meegegeven en iedereen is even enthousiast."

— Verpleegkundige Catharina Ziekenhuis


"Onlangs dit mooie prentenboek besteld voor onze twee dochters van 3 en 6 jaar omdat mijn man op de wachtlijst staat voor een nieuwe lever.
Het helpt echt om het op een makkelijke manier uit te leggen aan de kinderen wat er ongeveer te wachten staat. Het geeft ook wat rust in een moeilijke tijd. Zeker een aanrader dus!"

— Loes


"Ik heb als oma 2 jaar geleden een niertransplantatie ondergaan en onze kleindochter was toen 3 jaar. Ze is nu 5 en ik had de behoefte haar uit te leggen wat er is gebeurd en wat een niertransplantatie inhoudt. 
Dit boekje gaat over een mama die een niertransplantatie krijgt, maar ik heb het verhaal verteld als oma. Dat kan prima. Ik vind het een aanrader!"

— Oma Harma


"Om maar met de deur in huis te vallen: Bedankt! Bedankt dat je het prachtige prentenboek hebt geschreven over het ondergaan van een levertransplantatie. We zitten momenteel in een enorm hectische periode door de ziekte van mijn man en de levertransplantatie die aanstaande is.
Onze kindjes zijn 5 en bijna 3. Dit boek is enorm fijn om het gesprek aan te gaan en het voor de jongetjes allemaal wat begrijpelijker te maken. Ze komen er nu vaak zelf mee aanzetten, zodat we gaan lezen en ze hun vragen kunnen stellen. Absoluut een aanrader voor jonge gezinnen!"

Leonie


"Dit prentenboekje kwam helaas voor ons te laat omdat ik al getransplanteerd was, maar we hebben het alsnog gekocht voor onze zoon van 7. Hij is er erg blij mee! Het boekje hebben we al regelmatig samen gelezen en over onze eigen ervaringen gesproken.
Als moeder en als patiënt ben ik heel blij dat dit boekje er is, want ik heb dit enorm gemist. Dit prentenboek over levertransplantatie is zeker een aanrader!"

— Femke


"De verloren kracht is een heel welkom prentenboek voor jonge kinderen die te maken krijgen met een orgaantransplantatie in hun omgeving / thuis. Het proces wordt goed beschreven en laat kinderen zien dat het goed komt. Een zwaar onderwerp wordt door Esther Scheide met heldere tekst en frisse illustraties op een lichte en hoopvolle manier gebracht."

— Chelin