Maatwerk & grotere aantallen

Verschillende transplantatiecentra en ziekenhuizen hebben de SuperSprookje boekjes in de wachtkamer liggen op de leestafel. Een aantal geeft het boekje mee aan jonge gezinnen en neemt een grotere oplage af. Is dit iets voor jou? Laat mij dat dan weten. Heb je voor jouw zorginstelling, afdeling of school/universiteit behoefte aan een ietwat aangepast boekje? Dat kan! Ik verzorg voor ook volledig maatwerk. Niet alleen boekjes, maar ook posters, flyers en andere middelen. 


Op locatie

Soms sta ik met mijn boekjes op een event en ben ik ook spreker. Ik deel dan mijn transplantatieverhaal. Ik vertel welke impact een transplantatie op een jong gezin kan hebben en benadruk het belang van psycho-sociale ondersteuning voor, tijdens en na de transplantatie. Dat deed ik bijvoorbeeld tijdens het Transplantoux symposium Time to Move in Leuven en bij 'TransplantERENdag' bij het Donormonument in Naarden.


Expert in medische visualisaties

Als vormgever en illustrator ben ik gewend om maatwerk te leveren. Via proefschriftomslag.nl verzorg ik de proefschriften van promovendi van A-Z. Het grootste deel van mijn klanten zijn medische promovendi en zodoende heb ik ruime ervaring met het illustreren van medische visualisaties. Soms illustreer ik digitaal en soms handmatig waarbij ik vaak werk met papier. Ik ben een echte papier liefhebber, mijn bedrijf heet dan ook 'Vrouwtje van Papier'. Kan ik voor jouw bedrijf iets illustreren? Stuur mij dan een berichtje.